Pobeda Plus DOO

Knjaževačka bb, Niš

Pon – Pet: 08:00 – 15:00 | Sub: 08:00 – 14:00

O nama

Pobeda Plus doo

POBEDA PLUS DOO Niš je osnovana avgusta 2005-te godine sa pretežnom delatnošću – trgovina na veliko sirovinama za pekarstvo.
Osnivač Privrednog društva se pre osnivanja POBEDA PLUS DOO bavio pekarstvom i uneo je veliko iskustvo za odabir sirovina.

Pobeda plus predstavništvo

Osnovne vrednosti

Iz navedenog se vidi i opravdava to što smo kao distributeri sarađivali sa proizvođačima koji su imali, i dalje imaju samo proizvode vrhunskog kvaliteta.

Kako je vodeći proizvod u trgovini bilo brašno, 2014-te godine, nakon skoro 10 godina uspešnog poslovanja, odlučili smo da pokrenemo proizvodnju tipskog brašna.

Zakupili smo Mlin u Bačkoj, proizvodnog kapaciteta 2.400t mesečno, sa skladišnim prostorom za sirovinu od 10.000t.
Kao savesni privrednici koji vode računa prvenstveno o svom poslovanju, obezbedili smo sve potrebne sertifikate i kadar za očuvanje higijene, zaštite životne sredine i kontrolu kvaliteta.

Naši saradnici

Pusti video zapis

Kontinuirani kvalitet

U proizvodnom pogonu zapošljavamo ljude sa velikim iskustvom u mlinarskoj proizvodnji koji svojim znanjem i zalaganjem garantuju KONTINUIRANI KVALITET.

Komercijala, tj zaposleni zaduženi za plasman proizvoda raspolažu velikim iskustvom i profesionalnim sposobnostima koje garantuju uspeh na tržištu.

Sa kupcima naših proizvoda održavamo konstantne kontakte kako bi u svakom trenutku mogli ispoštovati njihove zahteve.

Trenutno pored Srbije snabdevamo i kupce u Makedoniji, Crnoj gori, BiH, Albaniji i Bugarskoj.

Vrlo brzo očekujemo proširenje tržišta obzirom na kvalitet kojim raspolažemo.